SPREKERS

Op het congres Gastvrij leiderschap ontmoet u verschillende experts. Bekijk hier de sprekers van deze dag. 


Simon Broersma

Simon Broersma

Hoofdredacteur Skipr


Simon Broersma is hoofdredacteur van Skipr en zal een korte introductie geven tijdens het congres Gastvrij leiderschap. 


Robert Daverschot

Robert Daverschot

Dagvoorzitter


Robert Daverschot is werkzaam als onafhankelijk dagvoorzitter, gespreksleider en presentatiecoach. Zijn roots liggen in de hospitality. Tijdens zijn studie aan de Hotelschool Den Haag, werkte hij voor het Protocolbureau en hostte hij gasten van overheid en Koninklijk Huis tijdens verschillende gelegenheden. Hij startte zijn carrière bij vergaderlabel Seats2meet, opende aansluitend als hotel manager het eerste citizenM hotel op Schiphol Airport en was daarna werkzaam voor Sendsteps – een communicatiebureau dat zich richt op zakelijke events. Sinds 2017 is Robert zelfstandig ondernemer.


Arend Ardon

Arend Ardon

Sociaal psycholoog, bedrijfskundige en
eigenaar van The Change Studio


Arend Ardon is sociaal psycholoog en bedrijfskundige en eigenaar van The Change Studio. Vanuit zijn onderneming werkt hij met collega’s en opdrachtgevers aan moderne wegen naar vernieuwing. De rode draden: Lead. Inspire. Create. Hij doceert aan diverse business schools. In 2009 promoveerde hij aan de Vrije Universiteit te Amsterdam op zijn proefschrift over leiderschap in complexe veranderprocessen en hij is een veelgevraagd spreker.


Daan Noordeloos

Daan Noordeloos

Manager marketing & strategie bij Transavia


Klantfundamentalist is de beste omschrijving die Daan Noordeloos kan geven als het gaat om zijn werk. Al meer dan 12 jaar werkt hij in verschillende functies waarbij klantbeleving de rode draad vormt in zijn carrière. Op dit moment staat er ‘’Manager Marketing & Klantstrategie’’ op zijn kaartje. Een titel die rechtvaardigt dat hij zich op alle niveaus bemoeit met de klantbeleving bij transavia.com.


Esther Crombag

Esther Crombag

Ervaringsdeskundige/ patiënt aan het woord


Biografie volgt.


Johan Jonker

Johan Jonker

Gastvrijheidsmanager bij Isala Ziekenhuizen


Johan Jonker is klantmanager bij Isala Facilitair en houdt zich in zijn dagelijkse werk intensief bezig met de ontwikkeling van gastvrijheid in de zorg binnen het ziekenhuis. 


Peter van der Meer

Peter van der Meer

Voorzitter Raad van Bestuur van het
Albert Schweitzer Ziekenhuis (ASZ)


Biografie volgt.


Marc Rouppe van der Voort

Marc Rouppe van der Voort

Manager Lean en Zorglogistiek bij St. Antonius Ziekenhuis Utrecht/Nieuwegein


Marc Rouppe van der Voort, is sinds 2013 werkzaam in het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht/Nieuwegein als manager Lean en Zorglogistiek. Hij is verantwoordelijk voor het vergroten van het probleemoplossend vermogen van te vergroten en om de doorstroming voor patiënten te optimaliseren. Hij deelt deze taak met een medisch manager, een team van zes lean coaches en adviseurs zorglogistiek en een promovendus.  Verder is hij eindverantwoordelijk voor zes teams die een rol spelen op knooppunten in zorgprocessen, zoals de ANW hoofden/Spoedcoordinator en de opnameplanners. Marc heeft hiervoor zeven jaar voor het St. Elisabeth ziekenhuis gewerkt, vijf jaar voor het Kwaliteitsinstituut voor de gezondheidszorg CBO en twee jaar voor KDI/Schouten & Nelissen. Hij is gepromoveerd op het optimaliseren van planningsvraagstukken in ziekenhuizen en hij is voorzitter van het Nederlands netwerk voor Lean in de zorg (Lidz). Hij heeft drie praktijkboeken over de toepassing van Lean in de zorg gepubliceerd en houdt een blog bij over zijn ervaringen (https://leandenkenindezorg.blogspot.nl).


Esther Reenders

Esther Reenders

GastvrijWerken en CEO Lab


Esther Reenders is na het afronden van de Hoge Hotelschool in Leeuwarden in New York beland, waar zij in het Waldorf Astoria Hotel en het Plaza Hotel als hotelmanager heeft gewerkt. Na 10 jaar keerde zij in NL terug met haar gezin en heeft haar passie voor gastvrijheid in de zorg voortgezet. Inmiddels werkt ze alweer 7 jaar vanuit haar eigen bedrijf aan diverse projecten waarin in klantbeleving en gastvrijheid centraal staan. Naast haar eigen bedrijf is Esther mede-bedenker van ‘FeedbackRadar’; een software tool die organisaties in staat stelt om actief, samen met de input van de eigen ‘klant’ continu te verbeteren.


Tobias Camps

Tobias Camps

Projectmanager FoodforCare


Tobias Camps is verantwoordelijk geweest voor de productontwikkeling van FoodforCare en heeft als projectmanager de implementatie van het nieuwe voedingsconcept FoodforCare in het Radboudumc begeleid. Een team van onderzoekers deed onafhankelijk onderzoek naar het welbevinden de gesteldheid van patiënten die een eten en drinken op maat aangeboden kregen. Tobias vertelt hoe productontwikkeling binnen uw organisatie kan leiden tot betere fysieke gesteldheid en hogere klantwaardering.